Back to All Events

Kinspiring x Punavuoren peikko vaunulenkki 15.11.2017

  • Punavuoren Peikko 5 Vattuniemenkatu Helsinki, 00210 Finland (map)

Kinspiring & Punavuoren peikko kutsuvat sinut vaunulenkkeilemään!

Tule mukaan kävelemään, tapaamaan uusia ihmisiä ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta sekä lenkin jälkeen syömään pientä purtavaa ja tutustumaan Punavuoren peikon uuteen showroomiin & outletiin Lauttasaaressa. Voit myös testata lenkillä Bugaboon vaunumalleja – laitetaan Kinspiring-hengessä lenkillä vaunut vaihtoon!

Ensimmäinen yhteinen vaunulenkki järjestetään 15.11.2017 klo 10:00.

Kinspiring_42.jpg

Voit myös tulla lenkkeilemään ilman rattaita ja lasta, jos haluat vaikka testata Bugaboon eri malleja. Mukana lenkillä muun muassa Kinspiringin Kristan ja Hetan Bugaboo Buffalot, Donkey Monot ja Bee5 sekä Punavuoren peikon Bugaboo Camit. 

Hyvinvointialan ammattilaiset The Mammahood -blogin Jenna ja Yacine lämmittävät meidän lenkkitunnelmaan yhteisellä alkuverryttelyllä. Onko sinulla kysymyksiä liikunnasta raskausaikana tai synnytyksen jälkeen, omasta tai lapsen ravinnosta tai muista hyvinvointiasioista? Jenna ja Yacine vastaavat mielellään kysymyksiisi lenkin aikana tai sen jälkeen.

Vaunulenkin jälkeen tavallisesti vain lauantaisin avoinna oleva Punavuoren peikko avaa ovensa meille. Tule juomaan kuppi kuumaa ja syömään pientä purtavaa. Voit halutessasi shoppailla laadukkaita lastenvaatteita (Molo, Gugguu, Mini Rodini, Metsola, ym.) edullisesti sekä tutustua Bugaboon vaunumalleihin asiantuntijoiden opastuksella.

Tapaamme klo 10:00 Lauttasaaressa, Punavuoren peikon edessä. Osoite: Vattuniemenkatu 5, Helsinki. Vaunulenkki kestää noin tunnin. 

Ilmoittaudu mukaan lenkille viimeistään 13.11. alla olevan lomakkeen kautta. Mukaan pääsee 30 ensimmäistä.

Kerro terveisesi – jos vaikka haluat testata lenkillä jotain tiettyä Bugaboon mallia!
Olen lukenut alla olevat osallistumisehdot ja hyväksyn ne *
Järjestäjä ottaa vaunulenkillä kuvia ja videota esimerkiksi omille Instagram-tileillensä. Ilmoitan vaunulenkin alussa järjestäjälle, mikäli en halua, että minusta otetaan kuvia, Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.
Tilaan uutiskirjeet
Mielelläni kuulen lisää Kinspiringin ja Punavuoren Peikon uutuuksista, tapahtumista ja tarjouksista, ja tilaan uutiskirjeet.