Back to All Events

Kinspiring x Punavuoren peikko vaunulenkki 13.12.2017

  • Punavuoren Peikko 5 Vattuniemenkatu Helsinki, 00210 Finland (map)

Kinspiring & Punavuoren peikko kutsuvat sinut vaunulenkkeilemään!

Tule mukaan kävelemään, tapaamaan uusia ihmisiä ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta sekä lenkin jälkeen syömään pientä purtavaa ja tutustumaan Punavuoren peikon uuteen showroomiin & outletiin Lauttasaaressa. Voit myös testata lenkillä Bugaboon vaunumalleja – laitetaan Kinspiring-hengessä lenkillä vaunut vaihtoon!

Toinen yhteinen vaunulenkki järjestetään 13.12.2017 klo 10:00.

kinspiringvaunulenkki.jpg

Voit myös tulla lenkkeilemään ilman rattaita ja lasta, jos haluat vaikka testata Bugaboon eri malleja. Mukana lenkillä muun muassa Kinspiringin Kristan ja Hetan Bugaboo Buffalot, Donkey Monot ja Bee5 sekä Punavuoren peikon Bugaboo Camit. 

Vaunulenkin jälkeen tavallisesti vain lauantaisin avoinna oleva Punavuoren peikko avaa ovensa meille. Tule juomaan kuppi kuumaa glögiä ja syömään pientä purtavaa. Voit halutessasi shoppailla laadukkaita lastenvaatteita (Molo, Gugguu, Mini Rodini, Metsola, ym.) edullisesti sekä tutustua Bugaboon vaunumalleihin asiantuntijoiden opastuksella.

Tapaamme klo 10:00 Lauttasaaressa, Punavuoren peikon edessä. Osoite: Vattuniemenkatu 5, Helsinki. Vaunulenkki kestää noin tunnin. 

Ilmoittaudu mukaan lenkille Facebook-tapahtumassa. Mukaan pääsee 40 ensimmäistä.