Laadukkaat äitiysvaatteet odotukseen ja imetykseen

Laadukkaat äitiysvaatteet odotukseen ja imetykseen

Trikoomekot pääsivät venytykseen!

Trikoomekot pääsivät venytykseen!

Jos lapsen saaminen ei mullista omaa maailmaa, niin vähintään se ainakin kääntää vaatekaapin sisällön ylösalaisin. Innokkaana hihkuin raskausajan toisella kolmanneksella, että ihanaa, nyt se vatsa kasvaa niin suloisesti. Raskausajan loppua kohden ne puoliraskauden aikana käyttämäni maksimekotkaan eivät mahtuneet enää päälle. En enää hihkunut. Oli aika sukeltaa äitiysvaatteiden maailmaan! Syysvauvassa luksusta oli se, että minun ei tarvinnut hankkia raskausajan talvivaatteita. Pärjäsin hyvin muutamalla laadukkaalla ostoksella ja vanhoilla vaatteillani.

Päätin panostaa laatuun, en niinkään määrään. Tässä hyväksi todettuja odotus- ja imetysajan brändejä sekä muutamia vinkkejä pukeutumiseen. 

1. Boob

http://www.boobdesign.com/

Boobin äitiysvaatteet ovat sekä minun että Kinspiringin Kristan suosikkeja, kuten ehkä kuvasta voikin huomata. Boob on ruotsalaista designia ja tykkään vaatteiden simppelistä tyylistä. Kankaat ovat pehmeitä ja laadukkaita. Suurin osa vaatteista on tehty luomupuuvillasta. Raskauden loppuvaiheessa Boobin pehmeät, mustat äitiyslegginsit olivat ihan parhaat. Käytin ne melkein puhki, sillä ne oli helppo yhdistää tunikoihin ja trikoomekkoihin. Boobin imetysrintaliivit ovat myös hyvät. Imetysvaatteissa on kaksinkertainen kangas rinnan kohdalla. Julkisilla paikoilla imettäminen on Boobin paita päällä helppoa, koska paita peittää hyvin. Boobin tuotteet ovat aika arvokkaita, mutta toisaalta niillä on myös hyvä jälleenmyyntiarvo. Kannattaa myös bongailla käytettyjä Boobin vaatteita kirpparilta. 

Verkkokauppojen lisäksi ainakin Bebes äitiyden erikoisliike Kampin kauppakeskuksessa, Helsingissä, myy Boobin tuotteita. 

2. Love2wait

http://www.love2wait.nl/collectie

Love2waitin mustat äitiysfarkut olivat Boobin legginsien lisäksi raskausaikani tehokäytössä. Farkut olivat niin mukavat, että taisin käyttää niitä muutaman kerran vielä synnytyksen jälkeenkin.. Ostin myös nämä Bebesistä, mutta Love2waitin tuotteita saa monista nettikaupoista. 

3. Asos

http://www.asos.com/women/maternity/cat/?cid=5813

Krista vinkkasi, että Asoksen verkkokaupassa on paljon kivoja, kohtuuhintaisia äitiysvaatteita. Raskaana ja imettäessä ei tarvitse tinkiä tyylistä! Ja onneksi tarjolla on muutakin kun sitä iänikuista raitapaitaa (vaikka itse niistä tykkäänkin, äitiysvaatteiden ostamisen jälkeen en osta raitoja hetkeen..)

4. Carriwell

www.carriwell.com

Carriwellin imetysliivit ovat olleet Boobin liivien ohella hyvät. Molempien brändien liivit saa helposti ja nopeasti auki, mikä on varsin tärkeä ominaisuus siinä vaiheessa kun vauva huutaa naama punaisena. Ostin Carriwellin imetysliivit Lastenturvasta.

Mistä sinä olet löytänyt hyviä äitiysvaatteita? Kerro kommenteissa! 

The Mammahoodin 8 piristysvinkkiä vaunulenkkeihin

The Mammahoodin 8 piristysvinkkiä vaunulenkkeihin

Pakkaa nämä sairaalakassiin!

Pakkaa nämä sairaalakassiin!