Meidät yhdisti äitiys ja intohimo lastentarvikkeiden jakamiseen

Meidät yhdisti äitiys ja intohimo lastentarvikkeiden jakamiseen

Äitiyslomalla on kiva tutustua uusiin ihmisiin – erityisesti toisiin äiteihin, joiden kanssa voi jakaa äitiyden ilot ja huolet. Äitiystävien tapaamisesta on nykyään tehty entistä helpompaa. Onhan olemassa jopa äitien Tinder, Momzie!

Meidän mielestä äitiyslomalla kannattaa rohkeasti ottaa uusiin ihmisiin yhteyttä, saihan meidänkin ystävyymme alkunsa hieman kummallisesta sattumasta..

Tiesitkö, että me lastentarvikkeiden vertaisvuokrauspalvelun Kinspiringin perustajat, Krista ja Heta, olimme viime vuoden alussa vain hyvänpäiväntuttuja? Haastattelimme itseämme toisistamme ja muista äitiyslomalla syntyneistä uusista ystävyyksistä. Päätimme myös hieman kehua toisiamme, sillä pitäähän nyt ystävänpäivänä <3

Miten tapasimme toisemme ja miten meistä tuli Kinspiring-tiimi?

Krista: Olimme Hetan kanssa vain työtuttuja ennen Kinspiringin perustamista. Lähetin Hetalle viestin Facebookissa, koska toivoin häneltä sparrausta Kispiringin markkinoinnista, sisällöistä ja PR:stä. Oli iloinen yllätys, että Heta jakoi intohimoni ideaa kohtaan ja halusi lähteä mukaan!

Kinspiring sai alkunsa.png

Heta: Muistan ensimmäisen kerran, kun tapasin Kristan työkuvioissa. Ajattelin, että vautsi miten vaikuttava ja osaava mimmi. Kun poikani oli muutaman kuukauden ikäinen, kerroin miehelleni Kinspiringin ideasta ja tokaisin, että olisipa kiva päästä mukaan. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Krista lähetti minulle viestin ja pyysi lounaalle. Se oli menoa! Pian meistä tuli yhtiökumppaneita. Vaikka emme tunteneet toisiamme kovinkaan hyvin, minulla oli vahva intuitio, että täydennämme kumppaneina toisiamme.

Mitä arvostamme toisissammee ystävinä, yhtiökumppaneina ja äiteinä?

Heta: Krista on rohkea tekijä! Moni saa hyviä ideoita, mutta vain harva toteuttaa. Kun Krista sai idean lastentarvikkeiden vertaisvuokrauspalvelusta kesällä 2016, Kinspiring oli toiminnassa vain kaksi viikkoa sen jälkeen. Krista on idearikas ja energinen äiti. Hän puuhaili esikoisellensa lentoradan dc-fixistä ja teki jokaisen kolmivuotiaan unelman, Ryhmä Hau -kakun synttäreille. Arvostan Kristassa, että hän pitää huolta myös itsestään. Se on edellytys, jotta jaksaa puuhata kahden pienen kanssa. 

Krista: Arvostan Hetassa idearikkautta ja väsymätöntä paloa tekemiseen. Heta on luotettava ja ammattimainen – osaamme molemmat myös antaa tilaa toisillemme. Se on joskus tarpeen sillä olemme erilaisia persoonallisuuksia. Se ja erilaiset osaamisalueet taas on suuri voimavaramme yhtiökumppaneina. Äitinä Hetalla on kahdehdittava kyky olla välittämättä muiden mielipiteistä sekä ihana leikkisä asenne.

Miten ja millaisia uusia ihmisiä olemme tavanneet äitiyslomalla?

Krista: Olen tavannut molemmilla äitiyslomillani ihmisiä, jotka tulevat varmasti pysymään elämässäni lopun elämääni. Eräs heistä on ollut myös korvaamaton apu Kinspiringin idean jalostamisessa palveluksi. Tapasimme alunperin jo raskausaikana crossfitissa. Lasken myös Hetan äitiystäväkseni.

Meidän tiimi,&nbsp; Heta ja Krista

Meidän tiimi,  Heta ja Krista

Heta: Äitiysloma on kiva mahdollisuus tavata ihmisiä, joihin ei vaikka työelämässä tutustuisi. Ensin jaetaan vinkit parhaista vaipoista, sormiruoista ja matkarattaista. Sitten jossain muskarin ja lounaan välissä saattaa toiselta kysyä, että mitäs sinä teet työksesi. Monista entisistä tutuista on tullut ystäviä, kun he ovat jakaneet kanssasi saman elämäntilanteen. Äitiyslomalla viiden muun naisen kanssa perustamani naisten vertaiskoulutusverkosto Howtomo oli minulle tärkeä ryhmä äitiysloman aikana. On ihan piristävää puhua välillä muustakin kuin vauvoista.

Vinkkimme äitiystävien tapaamiseen?

Krista: Olen huomannut, että kun on avoimin mielin ja valmis antamaan jotain myös itsestään, on tutustuminen muihin samassa tilanteessa oleviin helpompaa. Tällä äitiyslomalla päätin tietoisesti kurkata, jos samassa kuussa syntyvien Facebook-ryhmä olisi minua varten. Löysin pienehkön kivan ryhmän ja elämääni tuli monta ihanaa äitiä!

Heta: Samaa mieltä! Avoin mieli on tärkeää, samoin pieni rohkeus kysyä, että hei kukas sinä olet? Jos etsit uusia äitikavereita, lataa vaikka Momzie, mene harrastuksiin ja ole avoin!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Heta & Krista

Uutta Kinspiringissa!

Uutta Kinspiringissa!

Kokemuksia Whisbear-unikarhusta

Kokemuksia Whisbear-unikarhusta