5 vinkkiä: näin tienaat lastentarvikkeitasi vuokraamalla

5 vinkkiä: näin tienaat lastentarvikkeitasi vuokraamalla

Omien laadukkaiden lastentarvikkeiden vuokraus toisille perheille Kinspiringissa voi olla mukava lisätulonlähde, varsinkin jos toinen vanhempi hoitaa lapsia kotona.

Näillä vinkeillä saat innokkaat vuokraajat huomaamaan juuri sinun matkarattaasi, matkasänkysi tai vaikka kantovälineesi kaikkien ilmoitusten joukosta.

1. Laadukkaat kuvat ja teksti

Valoisat ja selkeät kuvat herättävät luottamusta. Samasta syystä suosittelen myös oman profiilikuvan lisäämistä. Valitse ilmoituksen kansikuvaksi imarteleva kuva. Voit myös lisätä ilmoitukseesi videoita Youtube-linkkeinä. Videot ovat hyvä tapa selittää, miten tuote toimii. Muista kuitenkin ilmoittaa, jos käytät muuta kuin itse ottamaasi materiaalia. 

Ilmoituksen tekstissä tärkeintä on informatiivisuus ja luettavuus. Mainitse otsikossa tuotteen nimi oikein kirjoitettuna sekä lastentarvikkeen malli tai koko, mikäli se on relevantti tieto. Voit esimerkiksi lisätä ilmoitukseen valmistajan antamia tietoja tuotteesta, jolloin vuokraaja säästyy turhalta googlailulta.

2. Hinnoittele luovasti

Käy läpi alueesi ilmoitukset ja aseta hinta, joka houkuttelee avaamaan juuri sinun ilmoituksesi. Onko sinulla lisävarusteita kuten rattaiden aurinkovarjo, sadesuoja tai hyönteisverkko? Kerro ilmoituksessa, jos voit antaa jonkin lisävarusteen mukaan samaan hintaan.

Auta vuokraajaa ja itseäsi ilmoittamalla ilmoituksessa selkeästi hinnat myös pidemmille varauksille. Esimerkiksi 14 päivää 10 päivän hinnalla tai 30 päivää 20 päivän hinnalla. 

3. Hurraavat arviot 

Suosittelut ovat paras myyntimiehesi. Kun vuokraaja palauttaa lastentarvikkeesi sinulle, sopikaa, että annatte molemmat toisillenne palautetta.

Pidä huolta, että ilmoituksen saatavuuskalenteri on ajantasalla, sähköposti-ilmotukset tulevat käytössä olevaan sähköpostiosoitteeseen ja vastaat kyselyihin mahdollisimman nopeasti. Näin voit saada tyytyväisen asiakkaan, joka myös kertoo kokemuksistaan profiilisi arvio-osiossa vuokrauksen jälkeen. 

4. Se jokin ekstra

Voitko toimittaa tarvikkeen suoraan lentokentälle, juna-asemalle tai vaikka kotiovelle? Oletko erityisen joustava tuotteen nouto- ja palautusajoissa ja -paikoissa? Pienet asiat voivat tehdä kiireisen vanhemman äärimmäisen iloiseksi. Kerro ilmoituksessa, jos sinulta voi tarvittaessa saada ylimääräisiä lisäpalveluita. 

5. Markkinoi ilmoitustasi

Kerro Facebookissa lähialueesi kierrätysryhmissä sekä omissa sosiaalisen median profiileissasi, että lastentarvikkeesi ovat nyt vuokrattavissa. 

Tai haluaisitko kirjoittaa tuotearvostelun ja jakaa kokemuksiasi lastentarvikkeestasi täällä Life at Kinspiring -blogissa? Ota meihin yhteyttä ja me teemme markkinoinnin puolestasi! 

Vuokrailmoituksen tekeminen Kinspiringissa on helppoa ja nopeaa. 

Vuokrailmoituksen tekeminen Kinspiringissa on helppoa ja nopeaa. 

Kurkkaa lisää esimerkkejä Kinspiringista ja aloita lastentarvikkeillasi tienaaminen jo tänään!

Kokemuksia Babyzen Yoyo seisomalaudasta

Kokemuksia Babyzen Yoyo seisomalaudasta

Maailman helpoin Ryhmä Hau -synttärikakku

Maailman helpoin Ryhmä Hau -synttärikakku