The Mammahoodin 8 piristysvinkkiä vaunulenkkeihin

The Mammahoodin 8 piristysvinkkiä vaunulenkkeihin

Paras tapa päästä kuntoon synnytyksen jälkeen on ehdottomasti vaunulenkit! Meidän Eeli myös nukkuu parhaiten liikkuvissa vaunuissa, joten vaunulenkit ovat todellakin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Joskus vaunulenkit kuitenkin kyllästyttävät. Onneksi on sellaisia äitejä kuin The Mammahood -blogin Jenna ja Yacine! Yacine on 11-kuukautisen hurmuripojan äiti ja Jennan tytär on yksivuotias. Molemmat naiset ovat hyvinvoinnin ammattilaisia, ja heidän aktiivinen ja liikunnallinen elämä motivoi minuakin olemaan ahkerampi. Kannattaa siis laittaa näiden voimanaisten blogi ja instagram (@the_mammahood) seurantaan.

The Mammahoodin Jenna on aktiivisesti menossa. Seuraa Instagramissa @jennajuulia!

The Mammahoodin Jenna on aktiivisesti menossa. Seuraa Instagramissa @jennajuulia!

Tässä The Mammahoodin kahdeksan piristysvinkkiä entistä kivempiin vaunulenkkeihin:

  1. Mammaseura! Lenkkeily seurassa on yleensä aina kivempaa ja erityisesti toisen samanhenkisen äidin/ äitien kanssa on ihanaa vaihtaa vauvakuulumisia ja saada vertaistukea. Ole rohkea ja tutustu muihin äiteihin esim. vauvajumpissa, muskarissa, seurakunnan kerhoissa, netin vauvaryhmissä tai vaikka "äitien Tinderissä", Momziessa.

  2. Suosikkimusiikin kuuntelu, äänikirjat tai podcastien kuuntelu. Aikaa ei ehkä enää ole samalla lailla kuin ennen lukea kirjoja, mutta voit sen sijaan kuunnella kirjoja lenkkeillessä. Podcastit ovat Mammahoodilaisten suosikkeja, esimekiksi megasuositulta tuoreelta joogiäidiltä Rachel Brathenilta aka. Yoga Girliltä (Instagramista tuttu) on tullut uusi äitiyteen keskittyvä podcast-sarja, joka on mielenkiintoista kuunneltavaa!

  3. Kahvi <3 Kävele reipasta tahtia omaan suosikkikahvilaasi, nauti herkullinen kahvi (ja ehkä korvapuusti) ja köpöttele takaisin kotiin.

  4. Helppo lantionpohjajumppa lenkille: aina punaisten valojen osuessa kohdallesi jännitä lantionpohjanlihaksiasi niin pitkään kunnes valo vaihtuu vihreäksi.

  5. Treenaa samalla! Kunhan synnytyksestä alkaa olla jo hetki aikaa voit lähteä myös pikkuhiljaa tekemään vaunulenkeistä rankempia. Voit esim tehdä askelkyykkyjä ylämäkeen, juosta 30 s spurtteja tai laittaa vaunut parkkiin hetkeksi ja tehdä helppo kiertoharjoittelutreeni puistonpenkillä: 3x 15 penkille nousua molemmilla jaloilla vuorotellen, 3x 15 punnerrusta penkkiä vasten, 3x15 askelkyykkyä molemmilla jaloilla.

  6. Parisuhdeaikaa! Pienten lasten kanssa voi olla vaikeaa saada kahdenkeskistä aikaa oman (alkuperäisen) kultasi kanssa, joten hyödynnä lapsen päikkäriajat puolisosi ollessa kotona. Lähtekää yhdessä kävelylle, nauttikaa toistenne seurasta ja jutelkaa!

  7. Ole turisti! Tutustu oman seutusi nähtävyyksiin, joissa et ole ehkä ennen käynyt. Kävele sinulle uuteen kaupunginosaan, käy museoissa, näe oma kotikaupunkisi uusin silmin!

  8. Hanki hyvät ulkoiluvaatteet niin säähän kuin säähän. Suomessa asuessa tarvitset kunnon kumisaappaat ja sadetakin, lämpimät ja joka sään kestävät talvivaatteet ja riittävästi tuulenpitäviä sporttivaatteita. Näin ollen olet jo valmistautunut tulevaan hiekkalaatikkoelämään lapsesi kanssa. Muista myös että fashionistan ei tarvitse tehdä kompromisseja; sporttimuoti on pinnalla ja kaupat pursuavat tyylikkäitä trikoita, lenkkareita, kumisaappaita ja parkatakkeja.
The Mammahoodin Yacinen elämää voi seurata Instagramissa @yacinem.

The Mammahoodin Yacinen elämää voi seurata Instagramissa @yacinem.

Kerro oma piristysvinkkisi kommenteissa. Ja jos omat rattaat ei tunnu kivoilta vaunulenkeiltä, kannattaa tutkia, löytyisikö Kinspiringista juoksurattaita vuokralle koeajoa varten. Innostavia vaunulenkkejä!

Turvalliset sovellukset ja pelit taaperoille

Turvalliset sovellukset ja pelit taaperoille

Laadukkaat äitiysvaatteet odotukseen ja imetykseen

Laadukkaat äitiysvaatteet odotukseen ja imetykseen