Kinspiring sai alkunsa kun...

Kinspiring sai alkunsa kun...

Kaksivuotiaan Otson matkarattaat lojuivat jo toista viikkoa eteisen lattialla. Tahto-Otso ei ollut suostunut istumaan laadukkaissa rattaissa pitkään aikaan, ja eipä tuolla loskassa näillä ajeltaisikaan, pohti Otson äiti Krista katsellessaan ulos kotinsa ikkunasta Helsingin Lauttasaaressa loppukeväällä 2016. Ehkä Otso saisi jonain päivänä pikkuveljen tai -siskon, ja rattaat pääsisivät taas käyttöön, mutta mitä ihmettä me nyt niillä teemme?

Otso on Kinspiringin virallinen testikuljettaja. Hänen uhmansa antoi Kristalle inspiraation Kinspiringin  perustamiseen.

Otso on Kinspiringin virallinen testikuljettaja. Hänen uhmansa antoi Kristalle inspiraation Kinspiringin  perustamiseen.

Krista avasi tietokoneen ja teki rattaista vuokrausilmoituksen lapsiperheiden Facebook-ryhmään. Puhelin piippasi taukoamatta seuraavina päivinä. Yksi halusi vuokrata matkarattaat kahden viikon etelänlomaa varten ja toinen Ruotsinlaivalle. Kolmas tahtoi testiajaa rattaat ennen omien rattaidensa ostopäätöksen tekemistä. 

Laadukkaiden matkarattaiden suuri kysyntä sai Kristan ja hänen miehensä Ollin pohtimaan, voisiko rattaita ostaa vuokrakäyttöön useita. Sitä varten tarvitsisi kuitenkin varaston ja pääomaa. Eikä ajatus kuulostanut kovin ekologiseltakaan.

Krista mietti, että täytyyhän muillakin perheillä olla samoja haasteita. Monien lastentarvikkeiden tarve on kuitenkin usein kausiluontoista ja lyhytaikaista. Ajatuksesta inspiroituneena Krista perusti muutamaa viikkoa myöhemmin Kinspiring.com-markkinapaikan, jossa ihmiset vuokraavat laadukkaita lastentarvikkeita toisilleen.

Tammikuussa 2017 Otson tuleva pikkusisarus potki iloisesti vatsassa, kun Krista antoi perheen Babyzen Yoyo -matkarattaat vuokralle jo ties kuinka monennen kerran. Toisella puolella saarta Heta katseli onnellisena nukkuvaa Eeli-vauvaansa. Markkinointialalta tutun Kristan perustama Kinspiring innosti häntä: hän näki Kinspiringissa voimaa tuomaan lapsiperheitä yhteen jakamaan tavaroiden lisäksi myös kokemuksia.

Heta ja viisikuukautinen Eeli  viihtyvät tien päällä, tällä kertaa Espanjassa.

Heta ja viisikuukautinen Eeli  viihtyvät tien päällä, tällä kertaa Espanjassa.

Sushin ääressä naiset päättivät, että kahdessa on enemmän voimaa. Syntyi Kinspiring-tiimi.

Me haluamme, että jokaisella perheellä on mahdollisuus käyttää laadukkaita lastentarvikkeita ja uskomme jakamistalouden ratkaisevat monia lapsiperheiden haasteita. Tässä blogissa jaamme käyttökokemuksiamme lastentarvikkeista ja annamme inspiraatiota lapsiperhearkeen.

Voit rekisteröityä Kinspiring.com-palveluun täältä.

Babyzen Yoyo -matkarattaiden kanssa lentokoneessa

Babyzen Yoyo -matkarattaiden kanssa lentokoneessa

Kokemuksia: Babyzen YOYO+ 0+ matkarattaat

Kokemuksia: Babyzen YOYO+ 0+ matkarattaat