Kokemuksia: Babyzen YOYO+ 0+ matkarattaat

Kokemuksia: Babyzen YOYO+ 0+ matkarattaat

Ostimme Babyzen Yoyo+ -rattaisiin vaunukopan, sillä poikani oli ensimmäisen kerran matkustaessamme ulkomaille vasta kolmikuukautinen. Krista kirjoitteli aikaisemmin kokemuksiaan Babyzen Yoyo 6+ -matkarattaista. Kerron nyt hieman kokemuksiani vaunukopasta lisäosana. 

Babyzen Yoyo 0+ -matkarattaat sopivat vanhemmille, jotka haluavat matkustaa vastasyntyneen kanssa. Ne ovat täydelliset ahtaissa tiloissa liikkumiseen! 

IMG_7467.jpg

Me suunnittelimme käyttävämme vaunukoppaa kahdella reissulla, mutta toisella reissulla poikamme ollessa viisikuukautinen tuntui vaunukoppa jo liian pieneltä. Poikamme oli noin 70 cm pitkä ja Babyzenin vaunukopan pituus on 75 cm. Lisäksi pelkäsin, että jo maailmaa innokkaasti tutkaileva poikamme ei enää viihtyisi suljetussa vaunukopassa. Niinpä vaihdoin toista reissuamme varten istumaosan.

Yhdelle käyttökerralle vaunukopalle tulikin aika kova hinta, yli 200 euroa. Laitoinkin vaunukoppamme vuokralle Kinspiringiin; jotta voisin hieman itse tienata rahaa ja jotta kaikkien yhden reissun pienen lapsen kanssa tekevien ei tarvitsisi ostaa kallista vaunukoppaa.

Vaunukopan materiaali on laadukas. Tekstiilit saa irrotettua ja pestyä, mutta meillä pesulle ei ole vielä ollut tarvetta. Kuomun voi säätää kolmeen eri asentoon. "Aurinkolippa" joka näkyy kuvissa suojaa kohtuullisen hyvin auringolta: aamupäivän vaakatasossa paistavassa Espanjan auringossa lisäsin ohuen huivin suojaksi.

Babyzen Yoyo -rattaat ovat kätevät ahtaissa tiloissa kuten kahviloissa.

Babyzen Yoyo -rattaat ovat kätevät ahtaissa tiloissa kuten kahviloissa.

Poikamme nukkui rattaissa hyvin mutta valveilla hän ei viihtynyt niissä yhtä hyvin kuin Bugaboo Donkey -vaunukopassansa.

Lämpopussin saa helposti pois vetoketjulla. Espanjan noin 15 asteen säässä lämpöpussi oli tarpeellinen. 

Turvakaukalon saa kiinni adaptereilla myös Babyzen YOYO 0+ vaunukoppaan, mutta turvakaukaloa joutuu hieman "runttaamaan", sillä vaunukopan kangas tekee yhtälöstä tiukan.

Babyzen YOYO+ -rattaat saa myös vaunukopalla varustettuna koottua käsimatkatavarakokoon. Lämpöpussi kuitenkin pullistaa pakettia hieman ja rattaat on hieman vaikea laittaa kankaiseen kantopussiin.

Kaiken kaikkiaan vaunukoppa on vastasyntyneen kanssa matkustavalle pelastus! Rattaiden lisäksi suosittelen reissukaveriksi kantoliinaa tai -reppua.

Kinspiring sai alkunsa kun...

Kinspiring sai alkunsa kun...

Kokemuksia: Bugaboo Donkey Weekender Mono

Kokemuksia: Bugaboo Donkey Weekender Mono