Tervetuloa vaunujengeilemään!

Tervetuloa vaunujengeilemään!

Yksi äitiysloman parhaista puolista pimenevissä syyspäivissä on vaunulenkit. Päivän harvat valoisat tunnit saa viettää raikkaassa ilmassa ulkoillen. Enempi on parempi, ainakin kun puhutaan vaunulenkkiseurasta! Kutsuimme lastentarvikeliike Punavuoren peikon kanssa Lauttasaaren ja lähialueiden vanhemmat vaunulenkkeilemään kanssamme ja saimme seuraksemme 25 energistä äitiä. Isät, tekin olette ensi kerralla tervetulleita mukaan!

Kinspiring vaunulenkki
Vaunulenkki Kinspiring

Tapasimme Punavuoren peikon edessä klo 10 ja aloitimme lenkin The Mammahood -blogin Jennan ja Yacinen ohjeistamalla alkulämmittelyllä. Hyvinvoinnin asiantuntijat vinkkasivat, että vaunulenkillä kannattaa treenata myös synnyttäneille tärkeitä lantionpohjalihaksia. Pienten pysähdysten kuten liikennevalojen aikana voi lantionpohjalihaksia jännittää 3–10 sekunnin ajan muutamia kertoja peräkkäin. Larussa taitaa olla kahdet liikennevalot, joten täytynee pysähtyä useammin ihastelemaan merimaisemia! Lue myös mimmien kahdeksan piristysvinkkiä vaunulenkille.

The Mammahood -blogin Jenna ja Yacine

The Mammahood -blogin Jenna ja Yacine

kinspiring vaunulenkki
kinspiring vaunulenkki

Lenkin vanhin taapero taisi olla suloinen, puolitoistavuotias Julia. Hänen äitinsä Anniina Jalkanen kirjoitti blogiinsa vaunulenkistä.

vaunulenkki anniina jalkanen kinspiring

Minulla oli hieman hölmistynyt olo. Toisessa kädessäni oli kahvikuppi ja toisessa kamera, mutta missä rattaat? Poikani aloitti viime viikolla perhepäivähoidossa. Hän nauttii toisten lasten seurasta ja on iltaisin koko päivän leikistä väsynyt mutta onnellinen.

kinspiring vaunulenkki
vaunulenkki jalkanen anniina kinspiring
kinspiring vaunulenkki

Kävelimme Lauttasaaren eteläisen kärjen, Särkiniemen, rantoja pitkin. Mikä ihana puheensorina! Vastaantulijat ihmettelivät vaunujengiämme. Muutama taisi pyytää päästä mukaan. Jenna ja Yacine testasivat Bugagoo Donkey -rattaitani. Donkeysta on tullut nyt Punavuoren peikkoon myös versio 2, johon sai lenkin jälkeen tutustua kaupassa. Yksi vauva pääsi lenkin ajaksi testaamaan Bugaboo Cameja  – taisi äitikin ihastua niihin! 

kinspiring vaunulenkki
kinspiring vaunulenkki
kinspiring vaunulenkki
kinspiring vaunulenkki

Upea syyssää hemmotteli meitä! Menimme loppuverryttelyn kautta Punavuoren peikkoon nauttimaan kahvista, tuorepuurosta ja hedelmistä. Pienten suosikkeja olivat tietysti maissinaksut! 

punavuorenpeikko_kinspiring_vaunulenkki
Kinspiringin Kristan Tuure poika viihtyi vaunulenkillä

Kinspiringin Kristan Tuure poika viihtyi vaunulenkillä

Lenkillä tarjoiltiin terveellisiä herkkuja: tuorepuuroa, alkoholitonta mimosaa sekä lapsille hedelmiä ja maissinaksuja.

Lenkillä tarjoiltiin terveellisiä herkkuja: tuorepuuroa, alkoholitonta mimosaa sekä lapsille hedelmiä ja maissinaksuja.

Kiitos piristävästä lenkkiseurasta! On ihanaa jakaa lastentarvikkeiden lisäksi myös kokemuksia ja hymyjä. Nähdään lenkkipoluilla!

ps. Jos haluat seuraavalle vaunulenkille mukaan, seuraa Kinspiringia Facebookissa

Selviytymisopas lennolle vauvan ja taaperon kanssa

Selviytymisopas lennolle vauvan ja taaperon kanssa

Olen vuokrannut lastentarvikkeitani jo 22 kertaa

Olen vuokrannut lastentarvikkeitani jo 22 kertaa