Kinspiring mediassa

krista.jpg

Helsingin Uutiset 13.8.2017: "Lapsiperheiden Airbnb" tuo säästöjä ja helpotusta kotien tavaraähkyyn – "Taloudellista ja ekologista"

Viime vuosina Airbnb:n ja Überin kaltaiset palvelut ovat tehneet oman omaisuuden jakamisesta arkipäiväistä. Nyt sama trendi raivaa tilaa lapsiperheiden kaappeihin.

Screen Shot 2017-08-22 at 22.09.21.png

Lauttasaari-lehti 10.8.2017: Hyvä tavara kiertämään

Lastentavarat ovat kalliita ja lapsi kasvaa niistä ulos nopeasti. Mutta mitä, jos haluaa pitää niitä varalla, jos vaikka syntyisi vielä toinenkin lapsi? Lauttasaarelaiset Heta Kärki ja Krista Pohjanlehto perustivat yrityksen, jossa tarpeettomia tavaroita voi vuokrata eteenpäin.

Kaksplus 6/2017: Vuokraamisen sietämätön keveys

Ekologisuuden ja taloudellisuuden näkökulmasta Kinspiring on luontevaa jatkoa kirpputoreille, kimppakyydeille ja konmarittamiselle. Ihanaa, kaikkea ei ole enää pakko omistaa!

kinspiring.jpg

Taloudessa.fi 22.2.2017: Kinspiring mahdollistaa tienaamisen kaapeissa lojuvilla lastentarvikkeilla

Krista Pohjanlehto pyörittää päivätyönsä ohella lastentarvikkeiden vertaisvuokrausta helpottavaa Kinspiring-sovellusta..

mammahood.jpg

The Mammahood 3.5.2017: Näppärä lastentarvikkeiden vuokrauspalvelu Kinspiring

Mikä nerokas keksintö! Jokainen lapsiperhe on varmasti joskus (tai usein...!) kokenut ahdistusta tavarapaljoudesta sekä monen lastentarvikkeen tarpeen kausiluontoisuden aiheuttamasta säilytysongelmasta.

kinspiring hs.jpg

Helsingin Sanomat Talous 17.5.2017: Vauva tuo mukanaan tavaravyöryn, mutta kaikkea ei tarvitse enää omistaa

Heta Kärki ja Krista Pohjanlehto perustivat Kinspiring-verkkopalvelun, joka välittää lastentarvikkeita perheeltä toiselle..

isitreenaa.jpg

Isi treenaa 4.7.2017: Kesälomareissuja

Meinasi iskeä juhannuksena pieni pakkauskriisi. Meillä oli niin paljon tavaraa ja pelkästään Ellin vaunut vievät niin paljon tilaa, että hieman puski hikikarpaloita otsalle, kun yritti miettiä miten kaiken saa autoon sisään. Onneksi asioilla on tapana järjestyä. 

minityyli.jpg

Minityyli.fi 26.7.2017: Koeaja tai vuokraa kärryt

Itse harkitsen melko vähällä käytöllä olevien Bugaboo Runnereiden (kuvassa kuormakäytössä) laittamista vuokralle, näiden koeajomahdollisuutta kun aika ajoin kysytään..

Meidän Perhe Kinspiring.PNG

Meidän Perhe 10/2017:  Yhdessä saamme enemmän - "Näin meillä on varaa matkustaa"

Mitä tehdä lastentarvikkeille, joita esikoinen ei enää käytä, mutta joita saatetaan tarvita vielä joskus? Reilu vuosi sitten Heli Kleemola törmäsi Facebookissa lastentarvikkeiden lainauspalveluun  ja innostui heti!