Kokemuksia: BabyBjörn Balance -sitteri

Pienen vauvan kanssa jokainen härpäke, hilavitkutin ja vempain, joka pitää vauvan tyytyväisenä suihkun ajan on yleensä sen arvoinen. Meillä BabyBjörnin Balance -sitteri oli se huonon hiuspäivän pelastus ensimmäisen neljän kuukauden ajan. Tässä kokemuksiani sitteristä.

Tarvitaanko meille tuplarattaat?

"Tarvitaanko meille sisarusrattaat eli kansankielisesti "tuplat" tai tuplarattaat?" pohdin, kun meille keväällä syntyi toinen lapsi kahden vuoden ja seitsemän kuukauden ikäerolla esikoiseen. Sisarusrattaiden ostamista miettiessä kannattaa pohtia ainakin näitä asioita.

Testissä Nanny kätkythälytin

Perheeseemme syntyi toukokuun alussa toinen pieni poika. Toisen lapsen äitinä uskallan jo luottaa omiin vaistoihini ja mietin aluksi tuottaisiko kätkythälyttimen käyttäminen turhaa stressiä enkä enää uskaltaisi nukuttaa lasta mihinkään muualle kuin paikkaan jossa patja on asennettuna. Päätin kuitenkin kokeilla tuotetta, koska kahden lapsen kanssa en voi joka hetki olla vahtimassa rauhallisesti nukkuvan vauvan unta. Tähän postaukseen olen kerännyt havaintojani ensimmäisten viikkojen käytön jälkeen.

Turvalliset sovellukset ja pelit taaperoille

Kymmenen tuntia lentokoneessa taaperon kanssa? Junamatka mummolaan? Aktiivisen taaperon kanssa matkustaessa värityskirja ei aina riitä. Pitkiä matkoja helpottavat hauskat ja turvalliset ohjelmat tai pelisovellukset, joita lapsi voi katsella ja pelata padilla tai kännykällä.

Babyzen Yoyo -matkarattaiden kanssa lentokoneessa

Olemme lentäneet poikani Eelin kanssa useasti. Turhaan olen lentoja stressannut! Ihmiset ovat avuliaita ja matkustamista helpottavat Babyzen Yoyo -matkarattaamme, jotka saa taiteltua käsimatkatavarakokoon. Nyt kerron kokemuksiani Babyzen Yoyo -rattaiden kanssa lentämisestä.

Kinspiring sai alkunsa kun...

Kaksivuotiaan Otson matkarattaat lojuivat jo toista viikkoa eteisen lattialla. Tahto-Otso ei ollut suostunut istumaan laadukkaissa rattaissa pitkään aikaan. Ehkä Otso saisi jonain päivänä pikkuveljen tai -siskon, ja rattaat pääsisivät taas käyttöön, mutta mitä ihmettä me nyt niillä teemme?